Praktijk voor Bewustzijnsontwikkeling - Rotterdam

De Kracht van Verbinding

Ergens onderweg naar volwassenheid ben je de verbinding met jezelf kwijtgeraakt. Je laat je leven door de waan van de dag en je agenda. Carrière, relaties, hypotheek, status, bezit, hebben de plaats ingenomen van ontspanning en geluk. Wil je op een andere manier leren omgaan met de stress van het dagelijks leven en meer jezelf zijn?

Hoofd en Hart

Door hoofd en hart te laten samenwerken ontstaat een krachtige, liefdevolle verbinding met jezelf en de ander. Dat vraagt om uit je comfortzone te komen en in de spiegel te kijken. Met elke nieuwe stap ziet je wereld er anders uit. Je bewustzijn verruimt, spanning neemt af, zelfvertrouwen neemt toe en je ademt verdiept zich. Hoe vrijer en meer ontspannen jij aanwezig bent, hoe dieper je verbinding wordt met alles en iedereen om je heen. Je gaat meer en meer doorzien dat je niet je gedachten en emoties bént, maar dat je ze hebt. Daardoor verliezen ze hun grip op jou en leven vanuit vrijheid wordt dan je deel. 

Samen en jezelf zijn

Met elkaar ga je op zoek naar diepere lagen in jezelf. Al je zintuigen worden uitgenodigd om te ontdekken en te ‘spelen’ met het onbekende. Je kunt je per moment bewust worden wanneer je je verbindt en wanneer je terugtrekt. En welke grens of overtuiging daarin een rol speelt.

Respectvol en ontspannen gaan we met elkaar de geheimen ontrafelen die leiden tot echte, pure verbinding. Waarin jij echt 'jou' kan zijn, met alles er op en er aan. 

Data

Deze cyclus bestaat uit 3 dagen, die ook los gevolgd kunnen worden. Elke dag wordt De Kracht van Verbinding vanuit een andere invalshoek benaderd. Data: Deze training wordt najaar 2018 niet gegeven.