Praktijk voor Bewustzijnsontwikkeling - Rotterdam

               Verwonder jezelf !

We verlangen allemaal om te leven in vrijheid, ruimte, ontspanning en liefde. Ergens onderweg naar volwassenheid zijn we dat veelal kwijtgeraakt. Wel zijn we ons bewust van spanning, pijn, stress, belemmerende overtuigingen, onderdrukte emoties enz. Toch is er iets in ons dat weet dat er méér is in het leven.

Het bewuste lichaam
Bewust en voelend aanwezig zijn in je lichaam is de basis voor een gegronde spirituele ontwikkeling. In het dagelijks leven trekken we ons over het algemeen instinctief terug van pijn en ongemakkelijke gevoelens. Daarmee verlies je ook het contact met je voelende lichaam en kan het denken de overhand nemen. Positieve gevoelens als vreugde, plezier en liefde ervaar je dan ook minder.

Hoe werkt het?
Op diverse manieren onderzoek je de vele facetten die je weghouden van leven in vrijheid en liefde. Via veelal rustige oefeningen uit Emotioneel Lichaamswerk leer je constructief omgaan met je spanningen, gevoelens en emoties. Door aandachtsoefeningen krijg je meer bewustzijn over je vecht- en vluchtreacties, belemmerende overtuigingen, oordelen en weerstanden. Meditatie brengt je naar je stilte. Het delen van je ervaringen en gedachten kan leiden tot een gevoel van meer aanwezig zijn. 

De training biedt je de mogelijkheid om met een open blik van verwondering te ervaren wat zich in jou ontvouwt. Als je met volle aandacht toestaat wat er is transformeert het vanzelf en lost het op. Zonder hard te werken. Met een groeiend bewustzijn over je denken, voelen en handelen neemt bewust Zijn toe. 

Open les: In het najaar 2015 is er geen cursus Verwonder jezelf!

Start: 

Kosten: