Praktijk voor Bewustzijnsontwikkeling - Rotterdam

Annie Vermaat

Over Annie Vermaat trainer therapeut coach supervisor 

Van jongs af vroeg ik iedereen het hemd van het lijf omdat ik wilde weten hoe mensen in elkaar zitten. Via diverse omzwervingen kwam ik in 1985 in aanraking met Emotioneel Lichaamswerk. Ik had het gevoel dat daar niet alleen de antwoorden lagen die ik zocht, maar ook mijn roeping. Via lichaamswerk kwam mijn lijf en innerlijk tot leven en werd mij duidelijk dat lichaam en geest één zijn. Ik voel nog steeds verwondering en bewondering over deze fantastische, onlosmakelijke samenwerking van de bodymind. Met veel enthousiasme draag ik dat uit. Ik ben in 1995 afgestudeerd als lichaamsgericht therapeut en trainer Emotioneel Lichaamswerk en 10 jaar later als lichaamsgericht coach en supervisor.

Ik volgde nog vele opleidingen en trainingen, waaronder Energetic Integration bij Bodymind Opleidingen; Non-duale Coaching en Counseling bij Alexander Zöllner (www.artoflife.nl);  tantrajaartraining bij Carla Verberk en Remmelt van Kleef (www.centrumvoortantra.nl);  2 ½ jaar Sexual Grounding bij Willem Poppeliers. Voor verdere verdieping en verfijning volg ik sinds 2004 elk jaar 2 retraites als student aan de Ridhwan School van A.H. Almaas, de Diamond Approach benadering. Een mooie versmelting van psychologie en spiritualiteit waarin heel precies met veel aandacht en respect, elk aspect van het leven wordt onderzocht. Ik verwonder me heel vaak over wat er zich in mij ontvouwt. Door het aanbod van de Diamond Approach voel ik mij gevoed en geïnspireerd om te leven en werken met aandacht. 

Ik heb 11 jaar gewerkt als freelance trainer en coach bij LTC (Leefstijl Training & Coaching) te Zwolle. Ik heb daar trainingen verzorgd op het gebied van arbeidsverzuim - zowel preventie als re-integratie - stressmanagement, verzuimmanagement, teambuilding. Ook ben ik enkele jaren gastdocent bij een NLP opleiding geweest. Voorts geef ik zowel in de zorgsector als in het bedrijfsleven trainingen op maat.  

Ik ben een bevlogen professional die zowel bij individuen als in teams snel de vinger op de zere plek kan leggen, met respect voor ieders grenzen. Ik luister achter de woorden en hou ervan het onbewuste bewust te maken. 

Als lid aangesloten bij:

SBLP (Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie vh NVPIT) Lidnr. 18115495

SRBAG (Stiching Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg) Lidnr. 252165

AGB zorgverlenersnr. 90036123; AGB praktijkcode 9014942