Praktijk voor Bewustzijnsontwikkeling - Rotterdam

Emotioneel Lichaamswerk

Ingehouden emoties en onverwerkte ervaringen geven spanningen in je lichaam. Hierdoor neemt je vitaliteit af en je adem wordt oppervlakkiger. Met behulp van gerichte lichaams- en ademoefeningen leer je die spanningen geleidelijk los te laten. Je komt daardoor ruimer in je vel te zitten en je adem zal zich vanzelf verdiepen. Wat je in individuele therapie, trainingen of workshops leert, kun je stap voor stap in je dagelijks leven toepassen.

Balans denken/voelen/handelen

Door Emotioneel Lichaamswerk word je je bewuster van je gevoelsleven en lichaamssignalen. Je leert emoties te uiten en komt steviger met beide benen op de grond te staan. Denken en voelen komen meer met elkaar in harmonie en stilaan zul je merken dat je beslissingen meer vanuit je gevoel en intuïtie durft te nemen. Het wordt eenvoudiger om te bepalen wat je met je leven wilt en je zoekt naar verdieping op het gebied van bewustwording en spiritualiteit.

Methodieken

Emotioneel Lichaamswerk zoals ik het toepas, bestaat uit lichaamsgerichte technieken als bio-energetica, ademwerk, Reichiaans Lichaamswerk, Gestalt, Voice Dialogue, Opstellingenwerk, creatieve technieken, sexual grounding en tantra.